Stavíme výtah

Paní Marie bydlí v našem Domově pro seniory už 5 více let. její míra soběstačnosti pozvolna klesá. Moc ráda tráví čas v parku kolem domova, nebo si zajde na zmrzlinu do bistra. Kvůli chybějícímu výtahu se ale musí spolehnout na pomoc pečovatelek. Na jeho vybudování nám kvůli raketovému růstu cen chybí 4 miliony korun. Stavba přinese obyvatelům domova kromě svobodného pohybu také útulnější pokoje a společenskou místnost. Váš dar nám pomůže překonávat bariéry. Děkujeme.

Dar pro projekt Stavíme výtah

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí. Jak je zpracováváme, najdete na www.diakonie.cz/moje-udaje

devětmínusšest=

Obrázková galerie

Další informace

Budova Penzionu poskytuje ubytovací kapacitu pro 9 klientů. Pokoje jsou to převážně jedno a dvoulůžkové s vlastním sanitárním zázemím.

Přístavby výtahu nám umožní zajistit k těmto pokojům bezbariérový přístup. Budeme moci rekonstruovat dva pokoje a přilehlou společenskou místnost. Zvýši se tak kvalita životů naši klientů.

Na tuto rekonstrukci mámo alokovanou dotaci z MPSV ve výči 3. mil Kč. Potřebujeme s ohledem na raketový růst cen ve stavebnictví bezmála další 4. mil Kč.